Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Trobada Nacional de la XNEJ 2018
 

Trobada Nacional de la XNEJ 2018

 
Afegeix al calendari de Google
 

Un nou reglament per a la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil

 
 
Quan

Data:  27.06.2018 - 27.06.2018

 
Avisos

INSCRIPCIONS TANCADES

Des de la Direcció General de Joventut organitzem la Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) com un dels espai de treball compartit amb els i les professionals de la informació juvenil de les oficines joves i els punts d’informació juvenil de Catalunya.

En aquesta edició de la Trobada, després de més de 30 anys del decret i d’altres normatives que regulen els serveis d’informació juvenil a Catalunya, treballarem una proposta de Reglament per a la XNEJ, tal i com estableix la Llei de polítiques de joventut. Un reglament que ens aproximi i ens prepari més i millor a la nova realitat de la informació juvenil i de les persones joves al segle XXI.
En aquesta mateixa línia, hem cregut interessant apropar l’Agència de la informació juvenil europea (ERYICA) als i les professionals de la informació juvenil, amb la presentació de la nova Carta de principis de la informació juvenil a nivell europeu i els resultats de l’estudi sobre els serveis d’informació juvenil al 2030, realitzat també per ERYICA.

Us facilitem també la proposta de reglament (pdf “Reglament de la XNEJ”) i la presentació utilitzada a les sessions territorials (pdf “Principals novetats del Reglament de la XNEJ").

 
On

Casa del Mar Barcelona

Carrer Albareda, 1

08004 Barcelona

 

De 9.30 a 14 h.

Activitat gratuïta. Cal inscripció prèvia

Direcció General de Joventut