Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Joventut presenta els resultats ...
 
Dilluns, 12 de novembre de 2018

Joventut presenta els resultats territorialitzats de l’Enquesta a municipis i comarques de Catalunya

Quines són les polítiques de joventut que desenvolupen els municipis de Catalunya? De quins recursos disposen? Quines estratègies despleguen? La Direcció General de Joventut organitza cinc presentacions per donar a conèixer els principals resultats de l’Enquesta a municipis de Catalunya (EMC) arreu del territori. Consulta les dates i els llocs al web E-Joventut, t’hi esperem.


Banner-EMC

 

Un total de 645 municipis van respondre el qüestionari de l’EMC en què es demanaven diferents aspectes vinculats al desplegament de les polítiques de joventut del seu municipi. Aquesta enquesta ha permès obtenir dades que ofereixen informació estratègica per entendre quines són i com es desenvolupen les polítiques municipals a Catalunya.

D’una banda, quins són els àmbits temàtics que més desenvolupen els municipis i quin tipus de programes duen a terme.

D’altra banda, de quines estructures es disposa per dur-les a terme, com són aquestes estructures i quina és la seva dotació en termes de recursos econòmics i humans, així com quines eines de planificació, disseny i avaluació apliquen els municipis per millorar i optimitzar la seva acció en matèria de joventut.

El qüestionari també recull, entre altres qüestions, aspectes claus de les polítiques de joventut com quins agents hi intervenen, posant especial èmfasi en la coordinació entre àrees i departaments municipals i entre diferents administracions per abordar les qüestions que afecten a les persones joves, així com el seu paper en el desenvolupament de les polítiques que els afecten.

A més a més de les presentacions, des de Joventut també es preparen altres materials de suport per donar a conèixer els resultats de l’EMC que estaran disponibles al web de l’Observatori Català de la Joventut properament.

Girona
Data: 26 de novembre, de 12 a 14 h.
Lloc: Auditori Josep Irla. Edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona (Plaça Pompeu Fabra, 1, Girona)
Inscripció

Tarragona
Data: 28 de novembre, d'11 a 13 h.
Lloc: Consell Comarcal del Baix Camps (Dr Ferran, 8, Reus)
Inscripció

Barcelona
Data: 5 de desembre, de 10 a 12 h.
Lloc: Sala d'actes de la Direcció General de Joventut (Calàbria, 147, Barcelona)
Inscripció

Terres de l’Ebre
Data: 17 de desembre
Lloc: pendent

Lleida
Data: 18 de desembre
Lloc: pendent