Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Com puc incorporar la ...
 
Dilluns, 17 de setembre de 2018

Formació contínua de la Direcció General de Joventut 2018

Com puc incorporar la interculturalitat a les polítiques de joventut?

La Direcció General de Joventut us proposa una bateria de formacions en interculturalitat adreçades als professionals de joventut i distribuïdes per tot el territori. Aquesta tardor tindràs l’oportunitat d’aprofundir en com treballar l’antiracisme i la islamofòbia des de les polítiques de joventut i altres temes relacionats amb la interculturalitat. T’hi esperem.


Formació en interculturalitat 2018

En primer lloc, l’equip d’interculturalitat de la Direcció General de Joventut (DGJ) i de la Coordinació Territorial de Girona ofereix la Formació Bàsica en Perspectiva Intercultural a Figueres. Es tracta d’una formació de 16 h. en què es treballa com incorporar la perspectiva intercultural en la planificació de les polítiques locals de joventut i en la intervenció directa amb les persones joves.

Des de la Coordinació Territorial de Lleida i des de la de Terres de l’Ebre es farà un enfocament de la formació en interculturalitat tenint en compte altres eixos de desigualtat com el gènere, l’orientació sexual i la classe social. 

La Coordinació Territorial de Barcelona i la de Girona se centraran en com treballar l’antiracisme des de les polítiques de joventut.

I, finalment, les coordinacions territorials de Tarragona i de Barcelona enfocaran la formació en una de les manifestacions del racisme i també en el seu abordatge des de Joventut: la islamofòbia i la islamofòbia de gènere. 

Les formacions s’ofereixen territorialitzades però, encara que es prioritza la participació de persones del territori, són accessibles a altres professionals d’arreu de Catalunya.

Trobareu tota la informació detallada (dates, horaris, lloc i programa) així com el formulari d’inscripció a: Formació de la DGJ.

Perspectiva intercultural
•Girona. Dates: 4, 11, 18 I 25 d’octubre

La mirada interseccional aplicada a les polítiques de joventut
•Terres de l’Ebre. Dates: 18 i 24 d’octubre
•Lleida. Dates: 13 i 20 de novembre

Antiracisme
•Barcelona. Dates: 22 i 29 d’octubre
•Girona. Dates: 11 i 18 de desembre

Islamofòbia
•Tarragona. Dates: 7 i 14 de novembre

Islamofòbia de gènere
•Barcelona. Dates: 23 i 30 de novembre