Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Inici del procés de ...
 
Dijous, 10 de gener de 2019

Inici del procés de justificació del contracte programa 2018

Aquest mes de gener s’ha iniciat el procés de justificació del Contracte Programa 2016-2019 (CP) a través de la plataforma EACAT. Els ens locals que tingueu fitxes de Joventut al CP haureu de tenir en compte la documentació necessària i els terminis que indica el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, tant pel que fa a la justificació econòmica com de les activitats desenvolupades per a cada fitxa.


EACAT

La justificació econòmica del CP estarà oberta fins al 8 de març de 2019. Dins d’aquest tràmit caldrà adjuntar el formulari de la llista de professionals. Enguany aquest document ha sofert modificacions, entre les quals hi ha que cada ens local té pre-carregades les dades que va facilitar l’any anterior.

El tràmit de Registre Unificat de Dades ens locals (RUDEL), per justificar l’activitat desenvolupada en cada un dels projectes o serveis estarà obert fins al 29 de març de 2019. Recordeu que, tot i tenir accés a totes les fitxes RUDEL, només heu d’omplir aquelles que estiguin incloses al vostre CP.

Per a qualsevol dubte amb les fitxes 41: Servei comarcal de joventut, 42: Oficines joves de la XNEJ i 43: Plans locals i comarcals de joventut, podeu contactar amb la coordinació territorial de Joventut de referència.