Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Joventut impulsa l’elaboració ...
 
Divendres, 18 de maig de 2018

Joventut impulsa l’elaboració del nou Reglament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil

La Direcció General de Joventut organitza cinc sessions territorials de treball per presentar la proposta del nou Reglament de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) als professionals de les oficines joves i els punts d’informació juvenil. La posada en comú de les propostes sorgides tindrà lloc en un segon moment, de treball i debat, en el marc de la Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil 2018, el 27 de juny a Barcelona.


XNEJ

La Llei 33/2010, de l'1 d'octubre, de polítiques de joventut, estableix en l’article 36.5 que “la Xarxa Nacional d'Emancipació Juvenil s'ha de regular per reglament, el qual n'ha de determinar les característiques i les funcions, i els criteris de qualitat dels equipaments i els serveis que la componen”; i un cop redactat serà tramitat com a Decret pel Govern.

La primera sessió de treball serà el proper 24 de maig a Lleida i, a continuació, tindran lloc les sessions de Tarragona (29 de maig), Girona (1 de juny), Terres de l’Ebre (4 de juny) i Barcelona (6 de juny). Més informació i inscripció a la Trobada de la XNEJ del 27 de juny a Barcelona aquí.

Trobareu tota la informació de les sessions i el formulari d’inscripció a l’E-Joventut.