Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Particamps
 

Què són els PartiCamps?

Trobades obertes a tothom amb la finalitat de poder reflexionar, però també per proposar, exposar, escoltar, compartir i  parlar sobre la participació de les persones joves. Es basa en un aprenentatge entre iguals i es desenvolupa a través del diàleg múltiple i l’intercanvi.

Els i les participants construeixen el programa de les trobades a partir dels temes que són del seu interès, que es poden inspirar en els continguts de la Guia Jove o proposar-ne de nous.

Si vols saber què és un PartiCamp i com funciona, les persones que ja hi han participant t'ho expliquen en aquest vídeo.

 

 

 

Si ets una persona inquieta, si penses que la dinamització juvenil és una forma d’intervenció socioeducativa que permet fomentar la participació i l’apoderament de la gent jove, si creus que la participació és un dret, si tens coses a dir i ganes d’aprendre, aquest és el teu espai!


Aquesta metodologia es basa i està dissenyada a partir dels edcamps impulsats a Catalunya per la Fundació Jaume Bofill amb l’aliança d'Edcamp Foundation.