Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

PartiCamp Salt, Coma Cros


Introducció

Som el grup motor que estem organitzant el PartiCamp Salt! Ens agradaria convidar-vos a reflexionar, proposar, exposar, escoltar, compartir i actuar. L’únic requisit és tenir ganes d’aportar la teva manera d’entendre la participació juvenil i compartir-la amb els altres.  Per fer-ho posem a la teva disposició un espai en el qual tu n’ets el protagonista! Et convidem a posar sobre la taula dubtes i experiències sobre participació juvenil!!
T’hi esperem!


L’Ateneu Popular Coma Cros de Salt és un espai de gestió comunitària físic i relacional, de les persones i per a les persones que viuen a Salt, amb l’objectiu de promoure, donar ales i recursos a la vida associativa i ciutadana de la vila en relació a la cultura, l’educació i la transformació social com a eixos principals del projecte. Som un espai obert al poble.


Salt Jove és el nom que rep l’àrea de Joventut del municipi de Salt, treballem i donem resposta als joves de Salt entre 12 i 30 anys, en els àmbits que afecten la seva vida com poden ser l’habitatge, el treball, la formació, la salut, etc.

 

Quins són els objectius?

1) Conèixer i compartir els continguts de la Guia Jove entre els professionals de joventut.
2) Formar-se entre iguals per fomentar l’aprenentatge social.
3) Compartir interessos comuns, experiències i inquietuds sobre participació juvenil.
4) Ampliar la Viqui Guia Jove amb noves experiències i continguts.

 

Com funciona el PartiCamp?

A l’inici de la trobada, els i les participants faran les propostes de temes que configuraran el mapa de les sessió, així es crearan diferents espais de treball amb els temes que sorgeixin. Les preguntes o temes han d’estar vinculats a la participació i la gent jove, poden sorgir de la Viqui Guia Jove, però també es poden plantejar temes nous. Cada participant és lliure de moure’s pels diferents espais i no és obligatori que tothom faci una proposta de tema.

Un cop definit el mapa de les sessions es farà un moment de plenari, on es donarà la benvinguda i s’explicarà la metodologia del particamp.

Després els participants es dividiran en els seus espais.

I en acabar es farà un moment de plenari amb el tancament.

 

Qui som?

Aquest PartiCamp està organitzat per un grup motor format per l’Agència Catalana de la Joventut, l’Ateneu Popular Coma Cros de Salt i Salt Jove de l’Ajuntament de Salt.

 

Quan i a on?

27 de gener de 2018 a l'Ateneu Coma Cros - Carrer Sant Antoni, 1, Salt

 

El programa

10.00 h – Rebuda i acreditació de participants
10.30 h – Benvinguda i presentació de la dinàmica
11.00 h – Inici del primer torn dels grups
11.45 h – Esmorzar
12.15 h – Inici del segon torn dels grups
13.00 h – Plenari de conclusions i compromisos
13.45 h – Fi del PartiCamp Salt

 
 
 

Tots els PartiCamps

 
Data d'actualització: 07.09.2017