Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Recursos sobre salut afectiva, sexual i reproductiva


Qui ofereix el recurs

Agència Catalana de la Joventut-Direcció General de Joventut

Descripció

Recull de recursos adreçats a professionals de joventut per conèixer i treballar les necessitats de les persones joves en matèria de salut afectiva, sexual i reproductiva, amb l'objectiu de dotar-se de discurs en la matèria, poder compartir informació i recursos amb les persones joves i disposar d'eines, dinàmiques i exemples per programar activitats, exposicions i tallers.
La salut afectiva, sexual i reproductiva passa per apoderar les persones joves en l'autoconeixement i reconeixement personal -autoestima-, així com en la construcció de models de relacions sexoafectives que siguin font de salut, basades en la confiança, la comunicació assertiva i el respecte. A més, en aquest sentit, és important donar a conèixer els diferents mètodes anticonceptius (i d'interrupció voluntària de l'embaràs) i de prevenció de malalties sexuals; tenint en compte les opcions no normatives de sexualitat.

Objectius

- Conèixer les necessitats de les persones joves en matèria de salut afectiva, sexual i reproductiva.
- Disposar d'una font d'inspiració per programar tallers, activitats i exposicions de salut afectiva, sexual i reproductiva.
- Disposar de recursos per compartir amb les persones joves.
- Tenir eines per incloure les opcions no normatives de sexualitat i l'abordatge de les desigualtats en salut afectiva, sexual i reproductiva.

Destinataris

Tota persona interessada en tenir informació adequada i clara sobre salut afectiva, sexual i reproductiva, especialment professionals de joventut.

Territoris

Catalunya

Àmbit de treball

Salut
 • Promoció d'habits i conductes saludables


  Tipus de recurs

  Documentació

  Contacte

  Nom: Xenia Pascual
  Càrrec: Tècnica de Salut de l'Agència Catalana de la Joventut
  Adreça postal: C/ de Calàbria, 147, 08015, Barcelona
  Adreça electrònica: xpascuals@gencat.cat