Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Recursos  > Cercador de recursos  > Cerca  > detall
 

Guía on line para jóvenes "Tú y tu proyecto"


Qui ofereix el recurs

Instituto Navarro de Deporte y Juventud

Descripció

L'Instituto Navarro de Deporte y Juventud ha editat "Tú y tu proyecto", ha creat una guia digital dissenyada per ajudar les persones joves en el desenvolupament dels seus projectes més enllà de l'àmbit empresarial.
"Tú y tu proyecto" entén l'emprenedoria com una actitud vital, una habilitat que es pot aprendre i aplicar-se a qualsevol projecte, davant de la visió generalitzada que l'identifica amb "crear el teu propi negoci". Es tracta de millorar les habilitats per transformar les idees en actes en qualsevol àmbit, des d'un viatge d'estudis fins a un treball de classe en equip o la reorientació del perfil a les xarxes socials adreçat a la recerca de feina.
A través d'aquesta guia, es pretén també identificar les competències de cada persona, i donar poder als i les joves en les seves capacitats.
L'objectiu de l'INDJ amb aquesta guia és oferir les eines necessàries per treballar el procés que parteix de la idea fins a la seva realització. La guia està adreçada tant a persones joves que busquin una feina com a aquelles que desitgin utilitzar-la de manera autònoma per tal de desenvolupar qualsevol projecte personal.
D'aquesta manera, s'ajudarà a les persones joves a confeccionar un currículum des del punt de vista de les competències ( "el que saps", "el que saps fer", "el que ets"), molt sol·licitat en l'actualitat des del món empresarial. Així mateix, la guia està dirigida a les persones docents, que poden usar-la com a pauta per introduir metodologies participatives en les seves classes, sobretot l'Aprenentatge Basat en Projectes, ABP, que enfoca l'aprenentatge des de la interacció; la metodologia "Learning by doing" (Aprendre fent) i, finalment, el "Mobile Learning" (Aprendre connectat).

Objectius

Fomentar l'esperit emprenedor a la joventut dins i fora de l'àmbit empresarial.

Destinataris

Personal tècnic de Joventut de l'àmbit de treball i persones jove emprenedores.

Territoris

Estat espanyol

Àmbit de treball

Treball
 • Foment de l'emprenedoria


  Tipus de recurs

  Documentació

  Contacte

  Dades de contacte
  Nom: Instituto Navarro de Deporte y Juventud
  Telèfon:848 42 78 92
  Adreça electrònica: inforegindj@navarra.es
  Adreça postal: C/ Emilio Arrieta, 25. 31002 Pamplona (Navarra)
  Pàgina web: https://www.deporteyjuventudnavarra.es/es/noticias-2/el-indj-presenta-la-guia-on-line-para-jovenes-tu-y-tu-proyecto