Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Sobre E-Joventut  > Actualitat i RSS
 

Actualitat Divendres, 20 de juliol de 2018

 
 • Nova convocatòria 2018 del Premi Joventut i les beques i ajuts en joventut (12.07.2018)
  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies; a través de l’Agència Catalana de la Joventut i en col·laboració amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca, obre una nova convocatòria per al suport a la recerca en matèria de joventut en tres línies: el Premi Joventut, les beques per a la realització de tesis doctorals i els ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut. El termini per presentar les propostes finalitza el 14 de setembre de 2018. En total es destinen 26.000 euros per impulsar la recerca en l’àmbit de la joventut a Catalunya.
 • Activada l’enquesta en línia per elaborar un nou cens de professionals de joventut a Catalunya (10.07.2018)
  L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ), en col·laboració amb la Direcció General de Joventut, ha posat en marxa una campanya per elaborar el nou cens de professionals de joventut de Catalunya. Es tracta d'una enquesta en línia que permetrà saber quants professionals de joventut hi ha a Catalunya i quines són les seves característiques. Participa-hi!!
 • La Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil debatrà la proposta de reglament (22.06.2018)
  El 27 de juny tindrà lloc a Barcelona la Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), convocada per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on es trobaran els i les professionals de les oficines joves i dels punts d’informació juvenil de tot Catalunya per debatre la proposta de reglament.
 • Joventut assisteix a la segona trobada del projecte EuroCohort a Zagreb (23.05.2018)
  El passat 26 i 27 d’abril, els membres del projecte EuroCohort (ECDP) es van reunir per segona vegada a la ciutat de Zagreb per donar un nou impuls a l’elaboració de la primera enquesta europea sobre la salut i el benestar dels infants i joves a Europa. La Direcció General de Joventut, a través de l’Agència Catalana de la Joventut, forma part de l’equip d’investigació, integrat per 12 països europeus.
 • Joventut posa en marxa un pla pilot per incorporar la perspectiva de gènere i inclusiva en les oficines joves i punts d’informació juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (22.05.2018)
  Cinc oficines joves i punts d’informació juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) participaran en el procés de treball que impulsa l’Agència Catalana de la Joventut per incorporar la perspectiva de gènere i inclusiva en el funcionament dels serveis i dels equipaments de la XNEJ. El projecte està estructurat en quatre fases durant les quals s’impartirà formació, s’oferirà assessorament, s’elaborarà un informe i, finalment, es realitzarà una trobada amb tots els i les professionals implicats. El proper 24 i 31 de maig comença el procés amb les dues sessions formatives.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 23

Destaquem