Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Sobre E-Joventut  > Actualitat i RSS
 

Actualitat Divendres, 18 de gener de 2019

 
 • Nou butlletí E-Joventut: Les habilitats per a la vida de les persones joves (18.01.2019)
  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut, el primer de 2019, està dedicat a la feina que fan els professionals de joventut per ajudar les persones joves a desenvolupar les seves habilitats per a la vida (HxV). I què són? Doncs aquelles aptituds i destreses personals que permetran a la persona jove enfrontar-se amb èxit a les exigències i els reptes de la vida diària. En aquest número trobareu documentació relativa a les HxV, experiències, formació i xarxes de treball.
 • Inici del procés de justificació del contracte programa 2018 (10.01.2019)
  Aquest mes de gener s’ha iniciat el procés de justificació del Contracte Programa 2016-2019 (CP) a través de la plataforma EACAT. Els ens locals que tingueu fitxes de Joventut al CP haureu de tenir en compte la documentació necessària i els terminis que indica el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, tant pel que fa a la justificació econòmica com de les activitats desenvolupades per a cada fitxa.
 • Com fer front al despoblament als territoris rurals desperta un gran interès a la jornada “Repoblem el territori” (08.01.2019)
  És possible que el món rural guanyi població? Existeix la possibilitat d’establir una estratègia conjunta publico-privada? Quines respostes hi poden donar els municipis petits? Els equips de govern dels municipis rurals tenen les competències necessàries per revertir la pèrdua poblacional? Aquestes són algunes de les preguntes que es van fer els participants a la jornada “Repoblem el territori” el passat 23 de novembre. A partir de dades objectives i del coneixement de bones pràctiques, es van fer propostes concretes.
 • Últimes publicacions de l’Observatori Català de la Joventut sobre realitat juvenil i polítiques municipals de joventut (07.01.2019)
  L’any 2018 va acabar amb la presentació de les dues últimes publicacions de l’Observatori Català de la Joventut, de l’Agència Catalana de la Joventut, en què s’analitzen, d’una banda, la realitat juvenil de Catalunya i, d’altra, les polítiques municipals de joventut. Ambdues publicacions estan disponibles en línia al web de l’Observatori.
 • El Fòrum d’estudis sobre la joventut analitza 20 anys dedicats a la recerca en joventut a Catalunya (27.11.2018)
  La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza el XX Fòrum d’estudis sobre la joventut “20 anys d’estudis i polítiques de joventut: del passat al futur” que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre a Lleida.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 25

Destaquem