Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Sobre E-Joventut  > Actualitat i RSS
 

Actualitat Dilluns, 24 de juliol de 2017

 
 • El Govern crearà una oficina virtual per facilitar el retorn dels joves que han emigrat per motius laborals (21.07.2017)
  El Govern de la Generalitat de Catalunya ha dissenyat un recull de mesures per promoure el retorn dels joves catalans que han emigrat de Catalunya per motius laborals. Entre les principals eines hi ha la creació de l’Oficina Virtual del Retorn, l’ampliació de la cartera de recursos dels joves inscrits al Registre de catalans a l’exterior, facilitar els contactes entre joves i empreses a través del portal Feina Activa i altres recursos en l’àmbit d’universitat i habitatge. L’objectiu és “millorar i intensificar els processos d’acompanyament dels joves abans, durant i després de la seva emigració, perquè està demostrat que mantenir el vincle és una forma directe de facilitar el retorn”.
 • Joventut concedeix prop de 25.000 euros a projectes d’investigació en matèria de joventut (07.07.2017)
  L’Agència Catalana de la Joventut ha fet pública aquesta setmana la resolució de la convocatòria de suport a la recerca en matèria de joventut. En aquesta edició de 2016, s’han presentat 31 sol·licituds a les tres convocatòries i, finalment, s’han concedit dos ajuts a projectes d’estudi i anàlisi en matèria de joventut a Catalunya, dues beques per a la realització de tesis doctorals en matèria de joventut i el Premi Joventut.
 • La Trobada Nacional de Joventut 2017 a les xarxes socials (06.07.2017)
  El passat 30 de juny i 1 de juliol va tenir lloc la Trobada Nacional de Joventut 2017 durant la qual es va presentar el procés de construcció del Pla d’actuació territorial 2017-2020 (PATJ) i els propers passos a seguir. Sota l’etiqueta #TrobadaJoventut2017 les persones assistents van poder comentar les xerrades, les tallers i tots els espais de treball, a així com compartir imatges. Podeu saber què es va dir en aquest enllaç.
 • Trobada Nacional de Joventut 2017, construint corresponsabilitats (13.06.2017)
  Els professionals de joventut i els responsables polítics del món local estan convidats a participar en la Trobada Nacional de Joventut 2017 que organitza la Direcció General de Joventut els dies 30 de juny i 1 de juliol a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), en el marc del procés de construcció del Pla d’Actuació Territorial de Joventut (PATJ 2017-2020). La Trobada és un espai únic per compartir reflexions, idees, informacions i prioritats entre actors que arreu del país despleguen les polítiques locals de joventut.
 • Joventut presenta la publicació L’emigrant 2.0, una anàlisi de l’emigració juvenil (22.05.2017)
  La Direcció General de Joventut presenta el llibre L’emigrant 2.0 el proper 6 de juny al Palau Macaya. Es tracta d'una recerca, impulsada per la Universitat de Lleida en col·laboració amb RecerCaixa, que analitza el fenomen de l’emigració juvenil que més s’ha produït en els darrers anys: la dels joves amb titulacions superiors que han emigrat al Regne Unit per motius laborals.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 39

Destaquem