Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Sobre E-Joventut  > Actualitat i RSS
 

Actualitat Divendres, 27 d'abril de 2018

 
 • La mobilitat internacional i les oportunitats dels joves (24.04.2018)
  El blog Joves a contracorrent, que impulsa el Crític en col·laboració amb l’Observatori Català de la Joventut, ha publicat un nou article en què recull el creixent interès de les persones joves a cercar oportunitats i viure experiències noves a l’estranger, així com les múltiples opcions que tenen a l’abast. Treballar, estudiar o fer voluntariat en són algunes i les oficines joves són un espai on poder planificar l’experiència.
 • Dia Europeu de la Informació Juvenil (EYID) (16.04.2018)
  Demà, 17 d'abril, ERYICA celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil (AEDI). Aquest any, ERYICA realitza una campanya a través de les xarxes socials amb l'objectiu d'augmentar la visibilitat i el reconeixement de la informació juvenil i els serveis que ofereixen.
 • Avui comencen les formacions en dinamització i participació juvenil del programa Obrim Via (06.04.2018)
  La Direcció General de Joventut impulsa el programa Obrim Via per fomentar la participació juvenil, que consta d’una formació en dinamització i participació juvenil per a professionals de joventut i un assessorament posterior. L’objectiu és facilitar que els i les participants adquireixin els elements clau per dissenyar una estratègia en dinamització i participació juvenil per afavorir el vincle amb la gent jove del municipi. Lleida acull avui la primera sessió del curs de formació que també es farà a la resta de demarcacions.
 • Professionals de l’educació en el lleure més preparats en la prevenció i l’abordatge de l’abús sexual infantil (04.04.2018)
  L’educació en el lleure es caracteritza, entre altres coses, pels vincles de confiança que es creen entre educadors i educadores i infants. Això fa que, d’una banda, es donin unes condicions propícies perquè els infants que puguin estar patint situacions d’abús ho expliquin. D’altra banda, també es comparteixen moments d’intimitat (dormitoris, dutxes, jocs amb contacte, moments de relaxació...) que comporten elements de risc que cal prevenir. Una seixantena de professionals de l’educació en el lleure s’han format per tenir recursos i eines per donar resposta a aquest tema. T’ho expliquem!
 • L’Agència Catalana de la Joventut participa en l’elaboració d’una enquesta europea per mesurar la salut i el benestar d’infants i joves (20.03.2018)
  La Direcció General de Joventut, a través de l’Agència Catalana de la Joventut, forma part d’un equip d’investigadors, liderats per la Universitat Metropolitana de Manchester, que estan dissenyant la primera enquesta europea que se centrarà en la salut i el benestar dels infants i joves, des del naixement fins als 25 anys. L’objectiu de l’enquesta, anomenada EuroCohort, és proporcionar dades per millorar la presa de decisions de les institucions i les polítiques europees que n’han d’assegurar el benestar.
1 | 2 | 3   Següent > Total pàgines: 21

Destaquem