Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
Contacta

Aquest formulari et permet fer consultes, comentaris i suggeriments sobre el portal i/o els seus continguts. Per fer-ho cal que omplis les següents dades. En breu ens posarem en contacte amb tu en relació al teu missatge.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

*
*
*
*

Trameses d'informació i inscripcions del Gencat.
Informació bàsica sobre protecció de dades
Identificació del tractament: “Trameses d'informació i inscripcions del gencat”
Responsable del tractament: Direcció General d'Atenció Ciutadana. Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Finalitat del tractament: facilitar a la ciutadania a través del web gencat l'accés a la informació, la recepció de publicacions puntuals o periòdiques, i la gestió de les seves dades quan desitgin participar en esdeveniments o cursos
Legitimació: consentiment de la persona interessada.
Destinataris: es preveuen comunicacions de dades als departaments de la Generalitat i entitats vinculades que en depenen, d'acord amb les seves competències, per a la gestió dels diferents serveis públics i a institucions i organismes de caràcter oficial i a administracions públiques per a tractaments estadístics. Les dades també es comunicaran als encarregats de tractament que proveeixen els serveis TIC per compte del responsable del tractament.
Drets de les persones interessades: sol·licitar l'accés, rectificació o supressió de les dades, i la limitació o oposició al tractament. Cal utilitzar els formularis disponibles a la pàgina web del Departament de la Vicepresidència i d'Economia i Hisenda.
Informació addicional: si voleu ampliar aquesta informació podeu consultar la informació addicional del tractament.