Accés al contingut Accés al menú de la secció
E-Joventut  > Sobre E-Joventut  > Presentació
 

Presentació

Benvingudes, benvinguts al portal E–Joventut,

Us convidem a entrar i a fer-vos vostre aquest lloc web, l’E-Joventut, un espai virtual de recursos per a les polítiques de joventut que la Direcció General de Joventut impulsa i posa a disposició de tots els agents que interveniu en l’àmbit de les polítiques de joventut, sobretot des de l’Administració local.

Es tracta d’una web de referència per al conjunt dels i les professionals de les polítiques de joventut, en la mesura que recull els recursos que genera la pròpia Direcció General de Joventut i també d’altres institucions i organismes vinculats a les polítiques de joventut.

El Pla Nacional de Joventut de Catalunya, tant l’actual com també l’anterior, ha contribuït a estendre les polítiques locals de joventut al territori i, de retruc, el número de professionals que les implementen.

Els ens locals i els i les seves professionals han treballat sovint sota l’escassetat de recursos però amb un gran esforç per oferir serveis adequats a la gent jove, trobant-se sempre amb la contínua necessitat de formar-se, d’intercanviar experiències i compartir les eines més adequades per treballar per a la gent jove del seu territori.

Esperem doncs, que us feu vostre l’E-Joventut des del primer moment. Depèn de vosaltres també que entre totes i tots potenciem el coneixement individual i cooperatiu, l’aprenentatge i la innovació en el camp de les polítiques de joventut.

Gràcies per la vostra feina i per la vostra aportació de cada dia.

Data d'actualització: 03.02.2016