Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dissabte, 15 de desembre de 2018

 
 • El Fòrum d’estudis sobre la joventut analitza 20 anys dedicats a la recerca en joventut a Catalunya (27.11.2018)
  La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza el XX Fòrum d’estudis sobre la joventut “20 anys d’estudis i polítiques de joventut: del passat al futur” que tindrà lloc els dies 29 i 30 de novembre a Lleida.
 • Joventut presenta els resultats territorialitzats de l’Enquesta a municipis i comarques de Catalunya (12.11.2018)
  Quines són les polítiques de joventut que desenvolupen els municipis de Catalunya? De quins recursos disposen? Quines estratègies despleguen? La Direcció General de Joventut organitza cinc presentacions per donar a conèixer els principals resultats de l’Enquesta a municipis de Catalunya (EMC) arreu del territori. Consulta les dates i els llocs al web E-Joventut, t’hi esperem.
 • Jornades “La Incertesa Quotidiana. Escenaris Juvenils en un Context Postcrisi” (08.11.2018)
  La Direcció General de Joventut presenta els principals resultats de l’Enquesta a la joventut de Catalunya 2017 (EJC) en el marc de les jornades “La Incertesa Quotidiana. Escenaris Juvenils en un Context Postcrisi” que se celebraran els dies 21 de novembre i 13 de desembre de 2018 a Barcelona. L’objectiu és donar a conèixer la realitat juvenil a Catalunya en relació amb diferents àmbits de la vida i analitzar les desigualtats del col·lectiu jove.

Recurs destacat

 
 • Publicació: Enquesta a la joventut de Catalunya 2017   (11.12.2018)

  Aquesta publicació analitza els processos d'emancipació de les persones joves en dos volums. El primer se centra en les transicions educatives, laborals, domiciliàries i familiars a partir dels resultats de l'enquesta a la joventut de Catalunya de 2017. El segon volum se centra en les experiències juvenils en diferents àmbits temàtics i en les desigualtats socials.