Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Divendres, 27 d'abril de 2018

 
  • La mobilitat internacional i les oportunitats dels joves (24.04.2018)
    El blog Joves a contracorrent, que impulsa el Crític en col·laboració amb l’Observatori Català de la Joventut, ha publicat un nou article en què recull el creixent interès de les persones joves a cercar oportunitats i viure experiències noves a l’estranger, així com les múltiples opcions que tenen a l’abast. Treballar, estudiar o fer voluntariat en són algunes i les oficines joves són un espai on poder planificar l’experiència.
  • Dia Europeu de la Informació Juvenil (EYID) (16.04.2018)
    Demà, 17 d'abril, ERYICA celebra el Dia Europeu de la Informació Juvenil (AEDI). Aquest any, ERYICA realitza una campanya a través de les xarxes socials amb l'objectiu d'augmentar la visibilitat i el reconeixement de la informació juvenil i els serveis que ofereixen.
  • Avui comencen les formacions en dinamització i participació juvenil del programa Obrim Via (06.04.2018)
    La Direcció General de Joventut impulsa el programa Obrim Via per fomentar la participació juvenil, que consta d’una formació en dinamització i participació juvenil per a professionals de joventut i un assessorament posterior. L’objectiu és facilitar que els i les participants adquireixin els elements clau per dissenyar una estratègia en dinamització i participació juvenil per afavorir el vincle amb la gent jove del municipi. Lleida acull avui la primera sessió del curs de formació que també es farà a la resta de demarcacions.

Recurs destacat