Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dijous, 23 de març de 2017

 
 • Avança el procés d’elaboració del Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut (PATJ-2020) (16.03.2017)
  Treball, ensenyament i participació són tres dels principals temes que s’han marcat com a prioritaris en el procés impulsat per la Direcció General de Joventut per elaborar el Pla d’actuació territorial de polítiques de joventut (PATJ-2020) que es va iniciar el passat mes de novembre amb la participació de més de 400 municipis de tot Catalunya a les taules comarcals. Durant el mes d’abril s’obriran uns espais de treball temàtics relacionats amb el desplegament al territori de les polítiques de joventut que culminaran el juny amb una trobada nacional de joventut. Com a resultat final, s’elaborarà un document estratègic com a punt de partida per generar eines i compromisos per desplegar el Projecte Territori del Pla Nacional de Joventut de Catalunya durant els propers anys (PNJCat-2020).
 • Debat sobre "Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals" (23.02.2017)
  En el marc del Mobile World Congress (#MWC17) que se celebrarà a Barcelona del 27 de febrer al 2 de març, s'organitza la taula rodona "Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals" el proper dimarts, 28 de febrer, a les 18 h., a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut (carrer Calàbria, 147, Barcelona).
 • Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil (15.02.2017)
  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut està dedicat al fenomen de l’emigració juvenil i incorpora diversos recursos que han d’ajudar a garantir l’atenció als i les joves en les diverses fases dels processos migratoris. Bona part del que s’hi recull està directament relacionat amb els continguts i les reflexions de la 19a edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2016 amb el títol "Joves emigrants: costos i oportunitats socials". Esperem que els recursos que hi trobareu us siguin d’utilitat.

Recurs destacat

 
 • Protocol de Joventut per a l'abordatge de la violència masclista   (20.03.2017)

  És una eina de suport pràctica i operativa elaborada per facilitar l'acció dels i les professionals de joventut en l'abordatge de la violència contra les dones des de la prevenció, la detecció precoç, l'atenció i l'acompanyament.

  Aquest material introdueix la problemàtica de la violència masclista en la població jove, dóna indicacions i pautes d'actuació específiques per al col·lectiu de professionals i proporciona recursos i materials de suport per facilitar la intervenció en el fenomen.