Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dilluns, 27 de febrer de 2017

 
 • Debat sobre "Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals" (23.02.2017)
  En el marc del Mobile World Congress (#MWC17) que se celebrarà a Barcelona del 27 de febrer al 2 de març, s'organitza la taula rodona "Joves i tecnologies mòbils per contribuir als reptes globals" el proper dimarts, 28 de febrer, a les 18 h., a la sala d’actes de la Direcció General de Joventut (carrer Calàbria, 147, Barcelona).
 • Nou butlletí E-Joventut: Emigració juvenil (15.02.2017)
  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut està dedicat al fenomen de l’emigració juvenil i incorpora diversos recursos que han d’ajudar a garantir l’atenció als i les joves en les diverses fases dels processos migratoris. Bona part del que s’hi recull està directament relacionat amb els continguts i les reflexions de la 19a edició del Fòrum d’Estudis sobre la Joventut 2016 amb el títol "Joves emigrants: costos i oportunitats socials". Esperem que els recursos que hi trobareu us siguin d’utilitat.
 • Quins són els perfils professionals en l'àmbit de la joventut a Catalunya? (10.02.2017)
  L’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) posa en marxa una enquesta per conèixer quins són els perfils dels professionals i de les professionals que treballen amb joves a Catalunya, en l’actualitat. Pots respondre el qüestionari en línia, participa-hi!!

Recurs destacat

 
 • Recursos per treballar i fer pràctiques a l'estranger   (21.02.2017)

  Recull de recursos per treballar i fer pràctiques a l'estranger on es pot trobar informació sobre webs europees: la Xarxa Eures, la SEPE i la web de les conselleries i de la seguretat social a diferents països. També una llista d'agències que gestionen ofertes de treball, cursos d'idiomes i allotjament a l'estranger, el programa au-pair i una guia sobre pràctiques en organismes públics i privats internacionals, recopilat per EURES. És un recull realitzat al maig de 2015