Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Diumenge, 21 d'octubre de 2018

 
 • Barcelona acull la 4a trobada del projecte EuroCohort per dissenyar una enquesta europea sobre el benestar infantil i juvenil (16.10.2018)
  Els propers 23 i 24 d’octubre es reuniran a Barcelona 50 experts de diferents universitats europees que formen part del consorci de recerca que està desenvolupant l’European Cohort Development Project (ECDP) en què participa l’Observatori Català de la Joventut. Es tracta d’un projecte que té per objectiu dissenyar i impulsar una enquesta europea (EuroCohort) sobre infància i joventut que esdevingui una Infraestructura de Recerca a nivell europeu.
 • Com puc incorporar la interculturalitat a les polítiques de joventut? (17.09.2018)
  La Direcció General de Joventut us proposa una bateria de formacions en interculturalitat adreçades als professionals de joventut i distribuïdes per tot el territori. Aquesta tardor tindràs l’oportunitat d’aprofundir en com treballar l’antiracisme i la islamofòbia des de les polítiques de joventut i altres temes relacionats amb la interculturalitat. T’hi esperem.
 • Programa Delegats i Delegades en 3D als instituts de Catalunya (03.09.2018)
  Els centres educatius de secundària es podran inscriure del 3 de setembre al 5 d'octubre al programa Delegats i Delegades en 3D, impulsat des de la Direcció General de Joventut, pel curs 2018-2019.

Recurs destacat

 
 • Orientacions per a l'elaboració del pla comarcal de joventut   (21.09.2018)

  El document, elaborat el 2018, ofereix una descripció dels elements que configuren l'elaboració del pla comarcal de joventut, diferenciant les bases del pla (allò que estructuralment suporta el pla) del pla d'actuació (allò que configura les activitats a dur a terme).

  També descriu l'encaix entre la planificació estratègica comarcal i la planificació de les oficines joves.