Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dijous, 08 de desembre de 2016

 
 • Conferència-debat sobre l’impacte de la crisi en la vida de les persones joves (24.11.2016)
  L’Observatori Català de la Joventut, de la Direcció General de Joventut, organitza el proper 15 de desembre la conferència-debat "Joventut, canvi social i ruptura generacional" amb l’objectiu d’estimular el debat acadèmic, polític i social sobre les transformacions que estan experimentant les societats contemporànies i el seu impacte sobre la vida de les noves generacions. L’acte, gratuït, està obert tant als professionals de joventut, com als agents socials i polítics, als investigadors i a la ciutadania en general.
 • Emissió en directe del Fòrum “Joves emigrants: costos i oportunitats socials” (23.11.2016)
  Quants joves han marxat fora de Catalunya i per què? Quin és el seu perfil? La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza el XIX Fòrum d'Estudis sobre la Joventut “Joves emigrants: costos i oportunitats socials” que tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a Lleida. Si no pots venir, el pots seguir en directe al web E-Joventut.
 • Nou butlletí E-Joventut: La reducció de la bretxa digital entre les persones joves (15.11.2016)
  En aquest butlletí del mes de novembre ens interessem per conèixer l’ús i el significat de les TIC entre les persones joves i, especialment, en com reduir la bretxa digital entre els diferents col•lectius. Aquesta va ser una de les temàtiques de la jornada "TIC i joves. Reptes per a la inclusió” que va tenir lloc el passat 6 d’octubre a Torre Barrina, Centre Municipal de Creació Multimèdia de l’Hospitalet de Llobregat. En aquest butlletí us presentem els materials de la jornada i altres recursos significatius per treballar aquesta temàtica.

Recurs destacat

 
 • Guia d'estratègies de millora educativa   (18.10.2016)

  Aquesta publicació, elaborada per la Direcció General de Joventut el 2016, és una eina d'orientació i de suport adreçada a professionals de joventut, càrrecs electes d'ens locals, entitats i altres professionals que volen incidir en la trajectòria educativa dels i les joves.