Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dimarts, 25 d'abril de 2017

 
 • Nou butlletí E-Joventut: orientació acadèmica (19.04.2017)
  Aquest nou butlletí de l'E-Joventut està dedicat a l’orientació acadèmica, un tema que és d’interès per a tots aquells joves que han de decidir la seva trajectòria educativa el curs vinent i pels professionals de joventut que ara registren un increment de consultes sobre aquest tema. Esperem que els recursos que hi trobareu us siguin d’utilitat.
 • Primera trobada de treball de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil per impulsar el Pla d’actuació territorial de joventut 2020 (12.04.2017)
  Un centenar de professionals de joventut van assistir el passat 6 d’abril al primer espai de treball per elaborar el Pla d’actuació territorial de joventut (PATJ 2020) convocats per la Direcció General de Joventut. La trobada es va centrar en els serveis que la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) ofereix als joves, concretament, des de les oficines joves (OJ). Les properes convocatòries temàtiques per elaborar el PATJ seran: habitatge (18 i 25 d’abril), cultura (19 d’abril i 5 de maig), violències (20 d’abril i 4 de maig), salut (21 i 28 d’abril), formació i treball amb perspectiva de mobilitat social (26 d’abril i 3 de maig) i participació (27 d’abril).
 • Anem preparats, una guia imprescindible per organitzar activitats d’educació en el lleure (06.04.2017)
  Ja teniu disponible la nova versió web de la publicació Anem preparats! de la Direcció General de Joventut amb consells i recomanacions perquè totes les activitats d'educació en el lleure siguin de qualitat, es facin en condicions de seguretat i integritat física per als infants i joves que hi participen, i respectin el medi natural que les acull.

Recurs destacat

 
 • Protocol de Joventut per a l'abordatge de la violència masclista   (20.03.2017)

  És una eina de suport pràctica i operativa elaborada per facilitar l'acció dels i les professionals de joventut en l'abordatge de la violència contra les dones des de la prevenció, la detecció precoç, l'atenció i l'acompanyament.

  Aquest material introdueix la problemàtica de la violència masclista en la població jove, dóna indicacions i pautes d'actuació específiques per al col·lectiu de professionals i proporciona recursos i materials de suport per facilitar la intervenció en el fenomen.