Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dimecres, 28 de setembre de 2016

 
 • Nova edició del programa “Delegats i Delegades en 3D” als instituts de Catalunya (28.09.2016)
  A partir de l’1 de setembre els centres educatius de secundària de Catalunya es podran inscriure al programa “Delegats i Delegades en 3D”, impulsat des de la Direcció General de Joventut, per fomentar la participació entre joves.
 • Nou butlletí E-Joventut: Estratègies per a la millora educativa. Fracàs escolar, abandonament escolar prematur i retorn al sistema educatiu (22.09.2016)
  En aquest butlletí del mes de setembre trobareu recursos per combatre el sobre fracàs escolar, l’abandonament escolar prematur i afavorir el retorn al sistema educatiu que apareixen a la Guia d’Estratègies de Millora Educativa que ha elaborat la Direcció General de Joventut de forma col·laborativa amb professionals de diferents perfils. Trobareu també informació sobre la jornada “TIC i joves” i les jornades de bones pràctiques que organitza l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ).
 • Nou cicle de jornades de bones pràctiques en joventut de l’AcPpJ (15.09.2016)
  El proper 27 de setembre comença una nova edició de les jornades de bones pràctiques que organitza l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ) per tal de crear un espai de relació entre professionals i debatre sobre aquells temes que ocupen, preocupen i són d’interès pel sector. El cicle, integrat per quatre sessions, permetrà també conèixer els darrers projectes que s’han introduït aquest any a la plataforma de bones practiques de l’Associació.

Recurs destacat

 
 • Guia Jove   (06.07.2016)

  La Guia Jove, publicada el 2015, és una caixa d'eines per als i les professionals que treballen amb joves per fomentar la participació a través de la dinamització juvenil. Està formada per un conjunt de fitxes per facilitar possibles línies de treball segons les necessitats o els reptes que es persegueixen. El contingut de la Guia inclou temàtiques relacionades amb la participació juvenil, la planificació de projectes socioeducatius i l'ús dels espais d'intervenció, com ara equipaments o espai públic.
  La Guia està publicada en la plataforma Viquillibres i està elaborada de forma col·laborativa per un grup de persones expertes i impulsada per un grup motor i per l'equip de Foment de la Participació de la Direcció General de Joventut.