Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dijous, 20 de setembre de 2018

 
  • Com puc incorporar la interculturalitat a les polítiques de joventut? (17.09.2018)
    La Direcció General de Joventut us proposa una bateria de formacions en interculturalitat adreçades als professionals de joventut i distribuïdes per tot el territori. Aquesta tardor tindràs l’oportunitat d’aprofundir en com treballar l’antiracisme i la islamofòbia des de les polítiques de joventut i altres temes relacionats amb la interculturalitat. T’hi esperem.
  • Programa Delegats i Delegades en 3D als instituts de Catalunya (03.09.2018)
    Els centres educatius de secundària es podran inscriure del 3 al 25 de setembre al programa Delegats i Delegades en 3D, impulsat des de la Direcció General de Joventut, pel curs 2018-2019.
  • Educar en el lleure per lluitar contra l’abús sexual (01.08.2018)
    El blog Joves a contracorrent, que impulsa el Crític en col·laboració amb l’Observatori Català de la Joventut, ha publicat un nou article sobre les oportunitats que ofereix l'educació en el lleure per lluitar contra l'abús sexual. I fa un recull d'eines i recursos per aprofundir en el tema i també ofereix el testimoni dels professionals en relació amb la detecció i la prevenció l'assetjament.

Recurs destacat