Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Diumenge, 24 de juny de 2018

 
  • La Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil debatrà la proposta de reglament (22.06.2018)
    El 27 de juny tindrà lloc a Barcelona la Trobada de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ), convocada per la Direcció General de Joventut del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, on es trobaran els i les professionals de les oficines joves i dels punts d’informació juvenil de tot Catalunya per debatre la proposta de reglament.
  • Joventut assisteix a la segona trobada del projecte EuroCohort a Zagreb (23.05.2018)
    El passat 26 i 27 d’abril, els membres del projecte EuroCohort (ECDP) es van reunir per segona vegada a la ciutat de Zagreb per donar un nou impuls a l’elaboració de la primera enquesta europea sobre la salut i el benestar dels infants i joves a Europa. La Direcció General de Joventut, a través de l’Agència Catalana de la Joventut, forma part de l’equip d’investigació, integrat per 12 països europeus.
  • Joventut posa en marxa un pla pilot per incorporar la perspectiva de gènere i inclusiva en les oficines joves i punts d’informació juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (22.05.2018)
    Cinc oficines joves i punts d’informació juvenil de la Xarxa Nacional d’Emancipació Juvenil (XNEJ) participaran en el procés de treball que impulsa l’Agència Catalana de la Joventut per incorporar la perspectiva de gènere i inclusiva en el funcionament dels serveis i dels equipaments de la XNEJ. El projecte està estructurat en quatre fases durant les quals s’impartirà formació, s’oferirà assessorament, s’elaborarà un informe i, finalment, es realitzarà una trobada amb tots els i les professionals implicats. El proper 24 i 31 de maig comença el procés amb les dues sessions formatives.

Recurs destacat