Accés al contingut Accés al menú de la secció
Si ets un o una professional de les polítiques de joventut l'E-Joventut t'interessa. Aquest web facilita la informació sobre els recursos que ofereix tant la Direcció General de Joventut com qualsevol altra institució per als agents que intervenen en polítiques locals de joventut.
 

Properes activitats

 

Actualitat Dimecres, 26 d'octubre de 2016

 
 • L’emigració juvenil, eix temàtic del XIX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut (20.10.2016)
  La Direcció General de Joventut, en col·laboració amb la Universitat de Lleida, la Diputació de Lleida i el Màster Interuniversitari en Joventut i Societat, organitza el XIX Fòrum d’Estudis sobre la Joventut “Joves emigrants: costos i oportunitats socials” que tindrà lloc els dies 24 i 25 de novembre a Lleida. Professionals i experts en el fenomen de l’emigració reflexionaran sobre l’impacte que té l’emigració juvenil a Catalunya i com es pot afavorir el retorn d’aquests joves; i els joves explicaran les seves vivències.
 • Joventut i el CoNCA organitzen una jornada per reflexionar sobre la participació cultural de les persones joves (13.10.2016)
  La Direcció General de Joventut i el Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) organitzen la jornada “Repensar la cultura. Com afavorir la participació cultural de les persones joves” el proper 2 de novembre al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) amb l’objectiu de reflexionar sobre les polítiques culturals adreçades a la joventut i proporcionar instruments que afavoreixin una participació cultural inclusiva.
 • Comença la 4a edició del Curs per a especialistes en polítiques de Joventut 2016 amb una vintena de professionals (30.09.2016)
  Aquest divendres, 30 de setembre, la directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha inaugurat la 4a edició del Curs per a especialistes en polítiques de joventut. Una vintena de professionals de joventut de diferents institucions i amb trajectòries laborals diferents cursaran fins al 7 de juliol de 2017 aquesta nova edició del curs, organitzada per la Direcció General de Joventut, amb la col·laboració de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya.

Recurs destacat

 
 • Guia d'estratègies de millora educativa   (18.10.2016)

  Aquesta publicació, elaborada per la Direcció General de Joventut el 2016, és una eina d'orientació i de suport adreçada a professionals de joventut, càrrecs electes d'ens locals, entitats i altres professionals que volen incidir en la trajectòria educativa dels i les joves.